Spaar voor gratis sporten bij sportclubs!

Geplaatst op 15 augustus 2017

Spaar voor gratis sportmogelijkheden met je boodschappen van Albert Heijn! Vanaf 4 september kun je bij de Albert Heijn drie weken lang sparen voor gratis sportmomenten bij verschillende sportclubs in jouw buurt. Die sportmomenten kunnen van alles zijn, zoals bijvoorbeeld een training of clinic.

Hoe werkt de spaaractie?
Bij iedere €10,- aan boodschappen ontvang je één
 Albert Heijn-sportzegel. Bij 10 zegels is de spaarkaart vol. Elke volle spaarkaart geeft vervolgens toegang tot vijf keer gratis sporten. Via de zoek- en boekmodule, op www.ahsportactie.nl, kun je je vanaf 4 september aanmelden bij sportclubs in de buurt. Volle spaarkaarten kunnen t/m 1 oktober worden ingeleverd bij de kassa’s van Albert Heijn. Sporten bij de duizenden sportclubs door heel Nederland kan gelijk vanaf de start van de Albert Heijn Sportactie tot 3 december.

Nationale Sportweek
De Albert Heijn Sportactie valt tegelijkertijd met de Nationale Sportweek van 9 tot en met 17 september. In deze week worden bij honderden gemeentes en bij duizenden sportclubs sportieve activiteiten georganiseerd.

Kijk voor meer informatie op www.ahsportactie.nl.