NK alpinesnowboarden indoor 2017-2018 op eigen bodem

Geplaatst op 23 augustus 2017

Het NK alpinesnowboarden indoor vindt dit seizoen plaats op eigen bodem! Nederland heeft de perfecte slalomomstandigheden in SnowWorld Landgraaf op de FIS-gehomologeerde piste om te strijden voor de titel Nederlands kampioen(e) alpinesnowboarden. Daarom is voor seizoen 2017-2018 de keus gemaakt het NK alpinesnowboarden niet in de Alpen te organiseren maar in Landgraaf.

De wedstrijd is toegankelijk voor alle fanatieke snowboarders (softboots & hardboots) uit Nederland. In de kwalificatierun wordt één keer op de rode en één keer op de blauwe slalom gestart. Afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie gaan deze op basis van kwalificatietijden door naar de finale en strijden vervolgens head to head in de parallelslalom voor de titel ‘Nederlands kampioen(e)’.

Ook de allerjongsten kunnen kennismaken met het alpinesnowboarden door deel te nemen aan de SnowWorld Bambini Run. Voor alle deelnemers is een oorkonde beschikbaar en de kinderen kunnen natuurlijk lekker vrij snowboarden op de banen van SnowWorld Landgraaf.

Klik hier voor meer informatie over de wedstrijd & inschrijven.

Ter info: Meer informatie over de NK snowboard & freeski, waaronder locatie en data, volgt binnenkort.